O nama

Sada kada ste istražili sve naše delatnosti, red je da saznate malo više informacija o nama, istoriji, trenutnom stanju i planovima za budućnost. Cilj ove stranice je upravo upoznavanje sa našom kompanijom.

Kompanija Šljivić doo sa sedištem u Kuli, osnovana je 2001. godine. Početna delatnost našeg preduzeća je bila obuka vozača svih kategorija, što i danas radimo na vrlo kvalitetan i pouzdan način. Do sada smo obučili više stotina kandidata iz svih kategorija i na taj uspeh smo posebno ponosni.

Spisak delatnosti proširujemo 2010. godine, tako što uvodimo nove usluge: prevoz putnika u zemlji i inostranstvu. U proteklih 20 dvadeset godina poslovanja, dostigli smo nivo u kome sa zadovoljstvom možemo da se predstavimo kao pouzdan i ozbiljan poslovni partner, o čemu svedoči rast kompanije, povećanje kapaciteta i kadrova, kao i veliki broj zadovoljnih komitenata.

Šljivić doo pruža usluge u svim vidovima prevoza: linijski, vanlinijski i poseban linijski prevoz, kao i iznajmljivanje autobusa za bilo koju domaću ili evropsku destinaciju. Kompanija danas broji sedam visokokvalitetnih autobusa, koji poseduju sve neophodne licence potrebne za prevoz. Naš tim čine sposobni, profesionalni, obrazovani i odgovorni ljudi koji doprinose uspešnoj i kvalitetnoj realizaciji svakog vida prevoza. Ukoliko se ukaže potreba za većim obimom u pružanju usluga, bićemo u mogućnosti da odgovorimo na Vaše zahteve.

Ostvarujući saradnju sa nama, imaćete višestruke koristi koje se ogledaju u sigurnom, bezbednom, udobnom, kontinuiranom, kvalitetnom, tačnom, brzom i pre svega profesionalnom i povoljnom prevozu.

Misija naše kompanije je ostvarivanje još većeg poslovno uspeha u svim oblastima, a najviše u prevozu putnika i upravo zbog toga konstantno ulažemo pre svega u naš tim, a potom i u vozni park, kako bismo klijentima obezbedili najbolje moguće uslove, po najpovoljnijim cenama na tržištu.