Delatnosti

Kompanija Šljivić doo iz godine u godinu beleži stabilan rast, pa se samim tim povećava i broj delatnosti koje obavlja. Kako biste dobili kompletnu sliku, na ovoj stranici smo ukratko predstavili sve oblasti u kojima poslujemo. 

Auto škola

Primarna delatnost naše kompanije je upravo „Auto škola Šljivić“ koja postoji već punih 19 godina. Auto škola je osnovana 2002. godine u Kuli, kada Aleksandar Šljivić kao instruktor sa dugogodišnjim iskustvom odlučuje da otvori svoju auto školu. Od tada pa do danas, auto škola beleži uspehe u svom poslovanju, uz uvek savremena vozila i nastavna sredstva. Uz konstantno unapređivanje i podizanje nivoa kvaliteta obuke, škola beleži na stotine zadovoljnih polaznika koji su uspešno završili vozačku obuku.

Linijski saobraćaj

Usluga prevoza putnika kroz redovan linijski saobraćaj uvedena je 2013. godine, pa tako danas „Šljivić prevoz“ saobraća na dve redovne linije. Svakog meseca, našim autobusima se vozi više od 2.000 zadovoljnih putnika koji su svoje poverenje poklonili upravo „Šljivić prevozu“. Pored redovnih cena karata, „Šljivić prevoz“ nudi i nekoliko različitih pogodnosti i popusta, pa tako možete kupiti mesečnu kartu, studentsku, penzionersku…  Naš vozni park broji sedam modernih, bezbednih i klimatizovanih autobusa koji ispunjavaju sve zakonske kriterijume.

Iznajmljivanje autobusa

Pored redovnog linijskog prevoza, „Šljivić prevoz“ nudi usluge iznajmljivanja autobusa za vanredne vožnje u zemlji i inostranstvu. U ponudi je nekoliko različitih modernih autobusa i mini buseva, od 53 (53+1+1) do 19 (19+1+1) sedišta, koji će vaše putovanje učiniti prijatnim i nezaboravnim. Našim autobusima upravljaju profesionalni vozači sa dugogodišnjem iskustvom, tako da garantujemo pre svega bezbednost, a potom i pouzdane usluge prevoza putnika na obostrano zadovoljstvo.