Obaveštavamo buduće polaznike Auto škole „Šljivić“ da su objavljeni novi termini za teorijsku nastavu za B i D kategoriju.

Polaznici koji su zainteresovani za sticanje dozvole za autobuse, tačnije za D kategoriju, na predavanja kreću u utorak, 18. maja. Da biste se upisali, potrebno je da imate vozačku dozvolu C kategorije najmanje 2 godine i navršene 23 godine. Teorijska obuka se sastoji od 7 časova, posle čega sledi 10 časova praktične obuke.

Zainteresovani za polaganje za B kategoriju sa teorijskom nastavom počinju u ponedeljak, 24. maja. Za teorijsku obuku je potrebna lična karta i navršenih 16 godina. Teorijska obuka se sastoji od 40 časova, posle čega sledi još 40 časova praktične obuke. Sa navršenih 17 godina kandidat stiče pravo da izađe na praktični ispit. Kandidati koji poseduju vozačku dozvolu AM, A1, A2, A, B1, F ili M kategorije imaju mogućnost da idu na skraćenu obuku.

Auto škola „Šljivić“ vam nudi mogućnost da odaberete termin nastave i tako uskladite svoje obaveze. Takođe, moguće je plaćanje na 12 meseci preko administrativne zabrane.

Prijavu možete izvršiti:

  • Popunjavanjem forme na našem sajtu: https://autoskolasljivic.com/online-upis/
  • Lično u našoj auto školi, na adresi Veljka Vlahovića 27V (pored kanala)
  • Pozivom na brojeve 063/54-77-88 ili 060/133-15-69